U-11’LER TURNUVASINDA ŞAMPİYON ALTAYSPOR

Saha avantajını çok iyi kullanan temsilcimiz Akhisar Belediyespor’u finalde 2-0 yenerek şampiyon oldu.

U-11’LER TURNUVASINDA ŞAMPİYON ALTAYSPOR

Kırkağaç’ta düzenlenen 8 takımın katıldığı turnuvada şampiyon Altayspor oldu.

Şair Eşref Stadında U-11’ler kategorisinde düzenlenen turnuvada A Grubunda yer alan Altayspor, Futbol Arena, Şimşekspor ve Akhisar Belediyespor ile mücadele etti.

Fırtına gibi esen takımımız ilk maçında Futbol Arena’yla 0-0 kalırken, Şimşekspor’u 3-0, Akhisar Belediyespor’u ise 1-0 yenerek grubundan yenilgisiz lider olarak çıktı.

Yarı Finalde Kuzeygücü ile karşılaşan temsilcimiz normal süresi 1-1 biten maçı penaltılarla 7-6 kazanarak finalde Akhisar Belediyespor’un rakibi oldu.

Saha avantajını çok iyi kullanan temsilcimiz Akhisar Belediyespor’u finalde 2-0 yenerek şampiyon oldu.

Takımımız turnuva boyunca Siraç, Tacettin, Arif, Ali, Arda, Kuzey, Kayra, Alpay, Selim, Mustafa, Selim kadrosuyla mücadele etti.

Turnuvada 2. sırayı Akhisar Belediyespor, 3. sırayı Yıldırımspor, 4. sırayı ise Kuzeygücü takımları aldı.

Final maçının ardından şampiyonluğu doyasıya kutlayan Altayspor U-11 takımı şampiyonluk kupasını TÜFAD Başkanı Cemil Uğur’un elinden aldı.

Kirkagac. Net’e bir açıklama yapan Altayspor Teknik Direktörü Erol Tör “Muhteşem bir turnuva oldu. Onlarca genç sporcu turnuvada mücadele etti. Oynadıkları futbolla gözlerin pasını sildiler. Çok mutluyuz.

Başta şampiyon olan oyuncularımı daha sonra ise bu turnuvada başarıyla mücadele eden tüm sporcularımızı gönülden kutluyorum” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)























































hakan demir

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER