KIRKAĞAÇ’IN SEVİLEN İSMİ ALİ OSMAN "EURO 2024'E" DAMGA VURUYOR

Ali Osman Çetin, şu an devam etmekte olan Avrupa Şampiyonasında (Euro 2024) sempatik kişiliği ve görünümüyle dikkat çekiyor.

KIRKAĞAÇ’IN SEVİLEN İSMİ ALİ OSMAN "EURO 2024'E" DAMGA VURUYOR

Uzun yıllardır Almanya’da yaşayan fakat her yıl akrabalarını ve arkadaşlarını ziyaret etmek için Kırkağaç’a gelip yakınlarıyla hasret gideren Ali Osman Çetin, şu an devam etmekte olan Avrupa Şampiyonasında (Euro 2024) sempatik kişiliği ve görünümüyle dikkat çekiyor.

Türk Milli takımının Gürcistan ile oynadığı ve 3-1 kazandığı karşılaşmada Ay-Yıldızlıları tribünde verdiği müthiş destekle yalnız bırakmayan Ali Osman Çetin, bugün oynanacak olan Portekiz maçı içinde şimdiden ilgi çeken haliyle hazır durumda.

Taraftarlar vücudunu kırmızı beyaza boyatan ve başına da Türk bayrağı çizdiren Ali Osman Çetin ile tribünlerde fotoğraf çektirmek için sıraya girerlerken, onun tek istediği milli takımın Almanya’daki Türklerin yüzünü güldürmesi.

Avrupa Şampiyonasını yakından takip eden ve çok sevdiği Kırkağaç’a selamlarını ileten Ali Osman Çetin, Türkiye’nin final oynamasını çok istediğini söyledi.

ÖZEL HABER: HAKAN DEMİR(İHA)




























Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2024, 08:18

hakan demir

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kırkağaçlı
Kırkağaçlı - 2 hafta Önce

Helal olsun ????????????

Cengiz
Cengiz - 2 hafta Önce

Vatanı kurtarma mücadelesi

SIRADAKİ HABER