KIRKAĞAÇ’IN İKİZ YILDIZLARI GALATASARAY YOLUNDA(ÖZEL HABER)

Erol Tör’ün prensleri Veysel Semi ve Yağız Efe, Galatasaray yolundalar.

KIRKAĞAÇ’IN İKİZ YILDIZLARI GALATASARAY YOLUNDA(ÖZEL HABER)

Kırkağaç alt yapısının ürünü olan Veysel Semi Öz ve Yağız Efe Öz, Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olan Galatasaray’a transfer oluyor.

Teknik Direktörleri Erol Tör ile birlikte Altay U-12 takımına geçen ve şuan Altayspor forması  giyen Tör’ün prensleri Veysel Semi ve Yağız Efe, özellikle Acar İdman Yurduspor’da oynadıkları futbolla dikkatleri üzerine çektiler.

Sergiledikleri muhteşem futbolla tüm turnuvalarda parmakla gösterilen ikiz kardeşler, 110 gole imza attılar.
Galatasaray Kulübünün seçmelerinde ilk aşamada 150 kişi arasından, 2. aşamada ise 30 kişi arasından seçilen minik yıldızlar, Eylül ayında 3.aşama için sarı kırmızılı takımdan tekrar davet aldılar.

Bu aşamayı geçtikleri takdirde Galatasaray'la antrenmanlara çıkacak olan Veysel Semi Öz ve Yağız Efe Öz, sarı kırmızılı takıma transfer olacaklar.


Teknik Direktör Erol Tör’ün araştırıp, bulup futbol piyasasına kazandırdığı Veysel Semi ve Yağız Efe 6 yıldır Tör’ün himayesinde yetiştiler.

12 yaşındaki ikiz kardeşler kanat forvet oynayarak futbol turnuvalarında birçok takımın da dikkatini çekti.


Kirkagac. Net’e özel bir açıklama yapan Teknik Direktör Erol Tör “Kırkağaç Altay Futbol Kulübü altyapı futbolcularımız Veysel ve Yağız Öz, Haziran ayında Galatasaray Altyapı seçmelerine katıldılar.

Araştırmalarımız sonucu 6 yıl önce keşfettiğimiz ve yetiştirdiğimiz iki geleceğin yıldızı futbolcumuz Veysel Semi Öz ve Yağız Efe Öz’ü Galatasaray seçmelerine katılmalarından dolayı çok mutluyuz.

Daha öne kaleci Siraç Çakır’ı Altınorduspor’a göndermiştik. Şimdide inşallah iki yıldızımızı Galatasaray'da görmek istiyoruz.
Seçmelerde başarılı oyunları ile göz dolduran ikili birinci ve ikinci seçmeleri geçerek Eylül ayı için tekrar davet aldılar. 

Futbol daha profesyonel işlemek adına saha içi, saha dışı antrenmanları, sporcu beslenmesi, bilimsel performans testleri uygulanan futbolcularımız, gelecek için umut vaat ediyorlar. Allah yollarını açık etsin. İnşallah 3. aşamayıda geçerek Galatasaray'a giderler” dedi.
Tör’ün öğrencilerinden kaleci Siraç Çakır’da daha önce yine Altınorduspor’a transfer olmuştu.


ÖZEL HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)





























Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2024, 12:12

hakan demir

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER