SEVGEN “MEMLEKETİMİZ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Sevgen, Gelenbe Mahallesindeki yolun yapımı ile İlçe Sağlık Müdürlüğü binası inşaatının son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. ​​​​​​​

SEVGEN “MEMLEKETİMİZ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

AK Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Mustafa Sevgen, Gelenbe Mahallesindeki yolun yapımı ile İlçe Sağlık Müdürlüğü binası inşaatının son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Masabaşı siyasetinin ne olduğunu bilmediklerini ve halk için hakkı üstün tuttuklarını belirtti. 

Sevgen “Aziz vatandaşlarımız. Adalet ve Kalkınma Partisi Kırkağaç İlçe Başkanlığı olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Masabaşı siyaset nedir bilmeyiz. Biz halkımızın içinde halkımız için hakkı üstün tutarız.

Geçtiğimiz günlerde ilimizde ziyarette bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu'nun talimatları doğrultusunda Gelenbe'de yıllardır yapılamayan yolun yapım sürecini hızlandırdık takip ediyoruz. Bu sene vatandaşlarımız bu yola kavuşacak. 
İlçemiz için kıymetli olan 2023 yılı sonunda 40 milyon TL bedelle ihalesi gerçekleştirilen İlçe Sağlık Müdürlüğü binasının inşaatında incelemelerde bulunduk.

Bu yıl içerisinde vatandaşlarımızın kullanımına açacak ve bölgeyi hareketlendirmiş olacağız. Görüntü siyaseti değil, gönül siyaseti yapıyoruz.

Halkımıza ve devletimize güveneceğimizi çok iyi biliyoruz çünkü ihanetin uzaktan gelmediğinin farkındayız. Unutmayın yaparsa Ak Parti ve Ak Kadrolar yapar” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)



























hakan demir

YORUM EKLE
YORUMLAR
Şerif Ali Şensazlı
Şerif Ali Şensazlı - 4 gün Önce

25 yıl bu devlete vergi ödemiş, Lise mezunu emekli devlet memuru asgari ücretin altında maaş alıyor, ilkokul mezunu bile olmayan köy muhtarı asgari ücret alıyor. İnsanın aklıyla alay etmeyin. Herkes, hitap ettiğiniz kitle gibi değil. Yaparsa ak parti yaparMIŞŞŞŞ. Süper laf. Bana masal anlatmayın

Şerif Ali Şensazlı
Şerif Ali Şensazlı - 5 gün Önce

Bunları söyleyebilen birinde biraz utanma sıkılma olmalı yaaaa. Benim geçen yıl ev kiram 1.750 (bin yedi yüz elli) lira idi bu yıl 17.000 (on yedi bin) . Yani neredeyse % 1.000 zam. Maaşıma zam % 19. Ama şu lafı çok doğru. Yaparsa ak parti yapar. Gerçekten YAPIYORLAR...

Yusuf
Yusuf - 5 gün Önce

Yıllardır yapılamayan yolun sorumlusu yine akp hükümeti zam yapmaktan altın ve döviz i üst seviyeleri çıkar maktan eliniz ermemiştir Elele verip bu yıl çiftçi in urunude para etmez oldu işiniz gücünüz show bu milletin artık karni doğdu bu işleri bıktım usandıik millet olarak yeter artik

SIRADAKİ HABER