KOÇAK’TAN ERBAKAN’A KIRKAĞAÇ KAVUNU

Koçak, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Manisa’ya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’a Kırkağaç kavunu takdim etti.

KOÇAK’TAN ERBAKAN’A KIRKAĞAÇ KAVUNU

Yeniden Refah Partisi Kırkağaç İlçe Başkanı Ahmet Koçak, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Manisa’ya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’a Kırkağaç kavunu takdim etti.

Sırasıyla ilk olarak Selendi, Demirci, Kula ve Ahmetli ilçelerini ziyaret eden Erbakan daha sonra Manisa’ya geçerek İl binasının açılışını yaptı.

Bu ziyaretlerde bir an olsun Erbakan’ı yalnız bırakmayan Yeniden Refah Partisi Kırkağaç İlçe Başkanı Ahmet Koçak, hem Kırkağaç kavunu takdim etti hem de Kırkağaçlı çiftçilerin sorunlarını Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’a anlattı.

Koçak ayrıca Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Kaderli, Ege Bölgesi Sorumlusu MKYK Üyesi Cafer Azaklı ve Manisa İl Sorumlusu Burhan Yıldırım’a dünyaca ünlü Kırkağaç kavunu hediye etti.

Erbakan, kısa süre önce Yeniden Refah Partisi Kırkağaç İlçe Başkanı olarak atanan Ahmet Koçak’a “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.

Kirkagac. Net’e özel bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Kırkağaç İlçe Başkanı Ahmet Koçak “Genel Başkanımızı Manisa’mız da ağırlamaktan onur ve şeref duyduk. Onun eşsiz fikirlerinden ve sohbetinden yararlandık.
“Mücahit Erbakan” sloganlarını özlemiştik. Allah nasip ederse Genel Başkanımızın önderliğinde tüm Manisa’da ve özellikle çok sevdiğim ilçem Kırkağaç’ta Yeniden Refah Partinin bayrağını zirvede dalgalandıracağız.

Genel Başkanımıza Kırkağaç kavunumuzu takdim ederken, özellikle Kırkağaç çiftçisinin zor günler geçirdiğinden ve yanlış tarım politikalarından bahsettim. O da sağ olsun en kısa sürede bu sıkıntılar ile ilgileneceklerini söyledi” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)







































Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2024, 23:49

hakan demir

YORUM EKLE
YORUMLAR
İsimsiz
İsimsiz - 3 hafta Önce

Taklitler aslını yaşatır bu karedeki tek ışık Fatih Erbakan hoca ne yazıkki tek gördüğümüz gerçek kişide o olacak yanındakinin pek önemi yok her partide gördüğümüz için artık inandırıcı bi siyasetçi degil bu kısa yolculuğunuzda diğer partiye geçmeniz dileğimizle tabi geçecek bi parti bıraktıysanız Ahmet Koçak

Cengiz
Cengiz - 3 hafta Önce

Ahmetttt

SIRADAKİ HABER