KOÇAK “PARTİMİZE 15 GÜNDE 110 KİŞİ KATILDI”

Koçak bu başarısıyla ilçeler arasında Manisa’da 1., Türkiye’de ise 14. oldu.

KOÇAK “PARTİMİZE 15 GÜNDE 110 KİŞİ KATILDI”

15 gün önce Yeniden Refah Partisi Kırkağaç İlçe Başkanlığına atanan Ahmet Koçak, partisine kısa sürede 110 yeni üye kazandırdı.
Koçak bu başarısıyla ilçeler arasında Manisa’da 1., Türkiye’de ise 14. oldu.

Kirkagac. Net’e konuyla ilgili bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Kırkağaç İlçe Başkanı Ahmet Koçak, son 5 yılda sadece 120 üyesi olan partilerine 15 günde 110 yeni üye kazandırdıkları söyledi. Koçak ayrıca bir önceki yönetimin görevdeyken 34 üyeyi kaybettiğini, kendisinin atanmasından sonra ise 17 kişinin ayrıldığının altını çizdi.

Koçak “Göreve geldiğimden beri Yeniden Refah Partisini ayağa kaldırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.
15 günde tam 110 yeni üyeyi partimize kazandırdık. Yani %356 oranında üye sayımızda bir artış oldu.
5.5 yılda sadece 120 üye yapabilenlere konuşarak değil çalışarak cevap vereceğiz. Eski başkan Hüseyin Kara’nın 60 kişi ile istifa ettik açıklaması kesinlikle doğru değildir. Partimizden istifa eden kişi sayısı 17’dir. 1 yıl önce yani onlar görev başındayken 34 kişi onların yüzünden partimizden ayrılmıştır.

Allah’ın izniyle öyle bir Yeniden Refah Partisi rüzgârı estireceğiz ki partimizi en çok üyesi olan parti konumuna getireceğiz. Hedefimiz Türkiye’de 1. ilçe olmak.
Bizim gelmemizle desteklerini kısa sürede bizlere hissettiren tüm gönüldaşlarıma teşekkür ederim. Sağ olsun var olsunlar. Ben koltuk için ya da birilerine iyi görünüp bir yerlere gelmek için hiçbir zaman milli görüş kimliğini kullanmadım. Ben milli görüş çizgisinden başka hiçbir yere gitmedim gitmemde. Buradan söz veriyorum.

Partimizden bugüne kadar kimler istifa ettiyse, hepsiyle istişare edip yenidne yuvalarına dönmelerini isteyeceğiz. Biz böyle milli görüşçüyüz. Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın dediği gibi “Allah'ına kul olmayan davasına er olamaz” diye konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)


 





















hakan demir

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER