HÜSEYİN KARA ve YÖNETİM KURULU ÜYELERİ PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ

Hüseyin Kara, yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları üyeleri ve kadın kolları üyeleri ile birlikte toplu halde partisinden istifa etti.

HÜSEYİN KARA ve YÖNETİM KURULU ÜYELERİ PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ

Yeniden Refah Partisi kurucu ilçe başkanı ve 2024 yılı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kara, yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları üyeleri ve kadın kolları üyeleri ile birlikte toplu halde partisinden istifa etti.

Geçtiğimiz günlerde Ahmet Koçak’ın ilçe başkanlığına atanmasının ardından yaklaşık 5.5 yıldır sürdürdüğü görevine veda eden Kara, yapılanın etik olmadığını söyleyerek ekibiyle partisinden istifa etti.

Kirkagac. Net’e özel bir açıklama yapan Kara, özellikle il yönetimine büyük tepki gösterirken, 60 kişiyle birlikte partilerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Kara “2019 yılında Kırkağaç Yeniden Refah Partisi ilçe teşkilatımızı kurduğumuzdan beri zerre kadar hainlik ya da ihaneti düşünmedik.

2 kez Ankara Kongresi, il ve ilçelerde yapılan kongrelere katıldık.
Kırkağaç İlçe Kongremizi Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ile yaptık.

Başta kurucu teşkilatım eşim ve çocuklarım ile gençlik kollarımız ve kadın kollarımızla özverili bir çalışmayla genel seçim ve milletvekilleri seçimine katılım sağladık, çalışmalar yaptık.

Yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayı oldum.
47 Mahallede çalışmalar yaptık. STK ve esnaf ziyaretleriyle partimizi tanıttık.
En küçük bir maddi ve manevi hesap yapmadan seçimlerde elimizden geldiğince mücadele ettik.

Seçimlerden sonra İl Başkanı değişiminden sonra İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı ve yönetimi bize karşı liyakat ve sadakat ahde vefaya uymayan hal içinde.

İlçe teşkilatı ve yönetimine uymayan karar ve tutum içinde oldular.
İstişare yapmadan yolda yürüdükleriyle değil dışarıdan atama yaptılar.

İlçe Başkanı atamasını doğru bulmayıp ikazda ve itirazda bulunduk ama gerek Manisa il yönetimi gerek il sorumlusu gerek Teşkilat Başkanı Mehmet Altınöz, gerek vekilimiz, gerekse Genel Başkan Yardımcısı Teşkilatlardan Sorumlu Teşkilat Başkanı Nurettin Gül, bizim davamıza olan inancımıza ve sadakatimize olumsuz cevap verince bizim verdiğimiz mücadeleyi görmeyen sadakatine inanmayan ilçesine yönetimine teşkilatına sahip çıkmayan teşkilat başkanlarına ve partimize olan inancımızı kaybettik.

Sadakatimizi yitirdik. Kimse yok mu denildiğinde “Biz varız” diyen kurucularımız, ana kademe yönetimimiz, gençlik kollarımız ve kadın kollarımız, yolda yürüdüklerini yolda bırakan dışarıdan atama yapan Manisa İl Yönetimi ile nasıl yol yürüyecekler, nasıl çalışacaklar.

O yüzden yaptığımız istişareler sonucunda Yeniden Refah Partisi Kırkağaç İlçe Teşkilatı olarak, gençlik kollarımız, kadın kollarımız ve bütün yönetim birim başkanlarımızla partimizden istifa ederek ayrıldık. Bize gerek üye olarak gerek oy vererek, dua eden ve destek olan herkesten Allah razı olsun.

Hakkınızı helal edin. Bizden yana helal olsun. Şahsım olarak hepinizden razıyım. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)

































hakan demir

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER