DÖNMEZ, HIDIRAĞA’DA KAVUN DAĞITTI

Dönmez, Gölmarmara'dan bir hayırseverin gönderdiği bir kamyon kavunu Hıdırağa Mahallesinde ikamet eden roman vatandaşlara dağıttı.

DÖNMEZ, HIDIRAĞA’DA KAVUN DAĞITTI

Kırkağaç Belediye Başkanı Üstün Dönmez, Gölmarmara'dan bir hayırseverin gönderdiği bir kamyon kavunu Hıdırağa Mahallesinde ikamet eden roman vatandaşlara dağıttı.

Dönmez kavunları kendi elleriyle dağıtırken, bu etkinlik roman vatandaşların yüzünü güldürdü.

Mahalle sakinleri, Başkan Dönmez’e ve hayırsevere bu anlamlı yardımları için teşekkürlerini sundu.

Kirkagac. Net’e bir açıklama yapan Kırkağaç Belediye Başkanı Üstün Dönmez “Gölmarmara'dan gelen bu güzel kavunlar, bir hayırseverin bizlere sunduğu değerli bir katkıdır. Bu yardımı, Roman Mahallemizdeki vatandaşlarımıza ulaştırmak ve onlara küçük bir mutluluk yaşatmak bizim için büyük bir mutluluk kaynağı oldu.

Bu tür yardımların hem toplumdaki dayanışma ruhunu pekiştirdiğine hem de ihtiyaç sahiplerine umut verdiğine inanıyorum. Hayırseverimize ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her zaman toplumumuzun yanında olmaya ve bu tür güzel etkinliklerle destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Hıdırağa Mahalle Muhtarı Bülent Portakal'da Dönmez'e bu anlamlı hediyesi için teşekkür etti.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)








 





















Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2024, 19:44

hakan demir

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 1 ay Önce

Mahalle mahalle ayırmak nedir? Diğerleri vatandaş değil mi? Ayrımcılık yapmayın. Hele bu günlerde emeklilere...

Esnaf
Esnaf - 2 ay Önce

Dağıtacağı yeride iyi biliyor başkan

Laz53
Laz53 - 1 ay Önce

Sayın başkan bizim sizden beklentilerimiz çok daha büyük sizinle birlikte hayallerimiz çok daha yüce,makarna dağıtan vatandaşın kafasına çay atan zihniyetle aynı olmamalıyız bunun nasıl bir haber değeri olabiliyor ki örnek teşkil etsin diye mi yapıldı siz kavun diğeri soğan bir başkası patates dağıtarak bir toplum ilerleme kaydedemez.başkan üstün 100 hıdırağalı gence çeşitli alanlarda iş istihdamı sağladı diye bir haber size daha çok yakışmaz mı ya da başkan hıdırağalı vatandaşlarımıza vakit geçirebileceği kendilerini geliştirebileceği bir kütüphane açtı hıdırağa mahallesine,gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşacağı vakit geçirip spor aktiviteleri yapabileceği basketbol sahası futbol sahası kazandırdı mahalleye küçük çocukların eğlenebileceği çocuk parkları inşa edildi mahallenin farklı noktalarına diye bir haber size daha çok yakışmaz mı yoksa biz mi sizi çok abarttık çok hayal kurduk bahar geldi geçiyor çiçek yüzü göremedik 5 aydır

Turgut Şal
Turgut Şal @Laz53 - 1 ay Önce

Hıdıragaya kavun bu insanlar kavuna bile muhtaçmiş bilmiyorduk öğrendik.baskanin çalışmaları güzel bundan sonraki yardım makarna olur.

Figo
Figo - 1 ay Önce

Fazla bi şey söylemeyi gerek yok (Laz 53 ) profil ismli yorum yapan kardeşimiz taşı gediğine koymuş ha birde saat kulemiz yıkılacak herhalde 5.aydır saat çalışmıyor; yazık!!

Yusuf
Yusuf - 1 ay Önce

Ne yapsan insanogluna yaranama,sin çünkü nankör dur anlaysizdir kimin ihtiyacı var demez kapısında domuzu eksik utanmadan sıkılmadan hani bana diyor bırakın bu insanların yüzü gülsün mitinglerde kafanıza çaylar atılırken sesiniz çıkmıyordu birden ne oldu makarnacilar yakında şişede bir tir kavun gelir patlayincaya kadar yersiniz başkanım doğru bildiğin yoldan dönme asla Allah yardımcın olsun .

SIRADAKİ HABER