KIRKAĞAÇLI MUHTARLAR ERGÜN'LE BULUŞTU

YORUM EKLE
YORUMLAR
SSEYHAN
SSEYHAN - 11 yıl Önce

her şey çok güzel de siyasi baskı da neymiş. ne yani soma da muhtarların önüne baraj mı kurmuşlar ya da set mi çekmişler.kim yapmış bu siyasi baskıları bunu da açıklar mısınız. bu projeyi 1 yıl önce yapsaydınız ya neden bu gün seçildi. tabiki seçim yatırımı.muhtarlara laptop dizüstü bilgisayarlar hediye et hizmet yaptım de ama gelmeyen muhtarlara siyasi baksı oluyor de. halbuki cengiz bey çok iyi hizmetler yaptı manisa ya bu tür basit seçim yatırımlarına ihtiyacı yok.

KIRKAĞAÇLI
KIRKAĞAÇLI - 11 yıl Önce

bizler manisa belediye başkanini tanimayiz ancak mevcut çalişma sistemini görüyoruz adam iyi hizmetlerde bulunuyor,hüseyin tanriverdi mevcut iktidarin milletvekili ama kirkağaç ve köyleri için ne yapti ne faydasini gördük,bazi hayirlarda gel reklam yap git,oyumuz mevcut büyük şehir belediye başkani için düşünüyoruz.

köylü dayı
köylü dayı - 11 yıl Önce

seçim geliyor artık köydeki vatandaşta büyük şehir için oy kullanacak . mhp nin şimdi aklına geldi köy muhtarları .

köylü dayım
köylü dayım - 11 yıl Önce

alacalar köyü muhtarı açıklama yapmış vaad ettiklerimi bu dönem yapamadım ama söz bir dahaki döneme yaparım oda olmassa öteki dönem kesin demiş .ayrıca köyü susuzluktan inlettiğim için özür dilerim demiş .benim sucum değil yağmurlar az yağdı demiş . eski muhtar nasıl yapıyordu bu işi anlamıyorum