BAŞARILI TEKNİK ADAM EROL TÖR ALTAYSPOR’DA

Acar İdman Yurduspor ile yollarını ayıran Erol Tör Altayspor ile anlaştı.

BAŞARILI TEKNİK ADAM EROL TÖR ALTAYSPOR’DA

Kırkağaç’ın yetiştirdiği başarılı spor adamlarından olan ve Acar İdman Yurduspor ile yollarını ayıran Erol Tör Altayspor ile anlaştı.

Tör, başta Süper Amatör Liginde şampiyonluk mücadelesi verecek olan A Takım olmak üzere U-11, U-12, U-13, U-14, U-15 ve U-16 takımlarından da sorumlu olacak.

Acar İdman Yurduspor alt yapısı ile tam 32 kupa kazanan ve büyük başarılara imza atan Erol Tör, bu başarıyı Altayspor ile de yakalamayı hedefliyor.

Düzenlediği kariyer günlerinde Dünya Şampiyonu Türk Aerobik Jimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı ve Beşiktaş’ın efsane futbolcusu Feyyaz Uçar’ı Kırkağaç’a getirerek alt yapı oyuncularıyla buluşturan Tör, bu etkinliklere Altayspor ile de devam edeceklerinin altını çizdi.

Kirkagac. Net’e konuşan Tör “Kırkağaç’ımızın yeni spor kulübü Altayspor ile anlaşmış bulunmaktayız.
Kırkağaç’a yeni bir heyecan getiren Altayspor’un A Takımı ve tüm alt yapı kategorilerinden sorumlu olarak görev yapacağım.
Allah nasip ederse Kırkağaç’ımızın ismini yine tüm Türkiye’de düzenlenecek olan turnuvalarda başarıyla temsil etmek istiyoruz.

Diğer yandan ise A Takımımızı şampiyon yaparak BAL’a çıkarmayı hedefliyoruz. Ben Altayspor Kulübüne çok teşekkür ediyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)







 





















Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2024, 08:17

hakan demir

YORUM EKLE
YORUMLAR
Firdevs Minhaç Dilek
Firdevs Minhaç Dilek - 2 gün Önce

Erol abi başarıların daim olsun ????????Sen Kırkağaç için çok önemli birisin????????

SIRADAKİ HABER