KOÇAK “MİLLETİMİZİN 'ZAFER BAYRAMI’NI' EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM”

Koçak, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

KOÇAK “MİLLETİMİZİN 'ZAFER BAYRAMI’NI' EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM”

Yeniden Refah Partisi (YRP) Kırkağaç İlçe Başkanı Ahmet Koçak, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Koçak, mesajında milletimizin tarih boyunca sergilediği birlik ve beraberliğin, 30 Ağustos 1922'de Büyük Taarruz ile taçlandığını vurgulayarak, bu zaferin Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olduğunu ifade etti.
Koçak mesajında şu ifadelere yer verdi; 

"30 Ağustos, milletimizin kahramanlık destanlarının en önemlilerinden biri olarak tarihte yerini almıştır. Bu zafer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türk milletinin azim ve kararlılıkla vatanını düşman işgalinden kurtardığı, bağımsızlık ve özgürlüğünü tüm dünyaya ilan ettiği bir dönüm noktasıdır. Bizler, ecdadımızdan aldığımız bu mirası, aynı ruh ve inançla geleceğe taşımanın sorumluluğunu taşımaktayız.

Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."

YRP Kırkağaç İlçe Başkanı Ahmet Koçak, mesajını, milletimizin her daim birlik ve beraberlik içinde olması temennisiyle tamamladı.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)





















hakan demir

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER