AK PARTİ'NİN YENİ İLÇE BAŞKANI İSMAİL DÜRÜST

Yapılan temayülde partililerinden büyük destek alan İsmail Dürüst, genel merkez tarafından bu önemli göreve layık görüldü.

AK PARTİ'NİN YENİ İLÇE BAŞKANI İSMAİL DÜRÜST

Mustafa Sevgen'in görevden ayrılmasının ardından boşalan Ak Parti Kırkağaç İlçe Başkanlığı koltuğuna İsmail Dürüst atandı.

Sevgen sonrası ilçe teşkilatı içerisinde yapılan temayülde partililerinden büyük destek alan İsmail Dürüst, genel merkez tarafından bu önemli göreve layık görüldü.

Özellikle parti tabanında sevilen bir isim olan Dürüst, Ankara'ya giderek görev tebliğini aldı ve resmen Ak Parti Kırkağaç İlçe Başkalığına getirildi.
Ak Parti'nin gençlik kollarından yetişen ve partinin hemen hemen her kademesinde görev alan Dürüst, hiç vakit kaybetmeden kendi yönetim kurulunu hazırlama çalışmalarına başlayacak.

Son dönemde ismi Belediye Başkan adaylığı ile de anılan Dürüst, yerel seçimlerde partisinden aday adayı olmuştu.

İSMAİL DÜRÜST KİMDİR?


1990 yılında Kırkağaç'ın Bakır Mahallesi'nde doğdu.

İlk ve Orta öğrenimini Bakır Mahallesinde, lise eğitimini ise Kırkağaç Eczacı Engin Ümmetoğlu Lisesinde tamamladı.

Siyasi hayatına AK Parti lise sorumlusu olarak başladı ve daha sonra Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde Büro Yönetimi 1. sınıfta okurken dede mesleği olan zeytin tüccarlığını tercih ederek ticarete atıldı.

2009 yılından itibaren ilk önce AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı, Beldelerden Sorumlu Başkanlık Ana Kademe Yönetimi ve 2019-2024 yılları arasında ise Belediye Meclis Üyeliği yaptı.
Dürüst, Evli ve 3 çocuk babası.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)























Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2024, 09:08

hakan demir

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER