AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDA “BAYRAK DEĞİŞİMİ” HAZIRLIĞI

Yaltırık görevini üç isimden birine teslim etmeye hazırlanıyor.

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDA “BAYRAK DEĞİŞİMİ” HAZIRLIĞI

Yaklaşık 2 yıldır AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevini sürdüren ve artık İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulunda görev yapacak olan Mehmet Emin Yaltırık görevini teslim etmeye hazırlanıyor.

AK Parti Kırkağaç Gençlik Kolları Başkanlığı için 3 isim ön plana çıktı.

Yaltırak önümüzde ki günlerde Gençlik Kolları Başkanlığı bayrağını Berkan Yıldız, Hasan Ağır ve Serkan Gobar’dan birine teslim edecek.

Kirkagac. Net’e konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Kırkağaç Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Yaltırık “Bir gençlik, bir gençlik, bir gençlik. 

"Zaman bendedir ve mekân bana emanettir!" şuurunda bir gençlik...

Devlet ve milletinin büyük çapa ermiş yedi asırlık hayatında ilk iki buçuk asrını aşk, vecd, fetih ve hakimiyetle süsleyici; üç asrını kaba softa ve ham yobaz elinde kenetleyici; son bir asrını Allah'ın, Kur’an’ında "belhüm adal" dediği hayvandan aşağı taklitçilere kaptırıcı; en son yarım asrını da İşgâl ordularının bile yapamayacağı bir cinayetle, Türk'ü madde plânında kurtardıktan sonra ruh plânında helâk edici tam dört devre bulunduğunu gören.

Bu devreleri, yükseltici aşk, çürütücü taklitçilik ve öldürücü küfür diye yaftalayan ve şimdi, evet şimdi... Beşinci devrenin kapısı önünde dimdik bekleyen bir gençlik...

Üstadın tarifiyle ne hayallerle yürümüştük. Gençler yetiştirmek istemiş, gençlik yetiştirmiştik.

Soma ilçemizde köy köy, mahalle mahalle gezdik, Kırkağaç ilçemizde durmadık Gençlik Kolları başkanlığımız süresince durmadık, yorulmadık daha ileriye doğru şahlandık…

Yine hizmet zamanı diyor Gençliğin verdiği heyecan ile Manisa il Gençlik Kollarımızda Başkanımız Av.Ömer Temizel’in yönetiminde tüm ilimizin ilçelerimiz gençliğine sahip çıkmayı şiar edindik..

Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın davasıyla yoğrulan siyasetin alt yapısında başkanlığımıza veda ediyorum.
Kırkağaç ilçemizin Gençlik Kolları Başkanlığını birbirinden kıymetli Serkan Gobar, Hasan Ağır ve Berkan Yıldız arkadaşlarımıza emanet ediyorum..

Başkanımız Av.Ömer Temizel başkanlığında Manisa’mız ve tüm ilçelerine il yönetiminde devam ediyor..

Kırkağaç’ımızı Allah’a emanet ediyorum” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)

 





















Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2024, 09:18

hakan demir

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER