KORSAN TAŞIMACILIĞA GEÇİT YOK

Asayiş Hizmetleri Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından “Korsan Taşımacılık ve İşçi Servislerine Yönelik Özel Denetimler” yapıldı.

KORSAN TAŞIMACILIĞA GEÇİT YOK

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, ilçe trafik birimleri ve Asayiş Hizmetleri Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından “Korsan Taşımacılık ve İşçi Servislerine Yönelik Özel Denetimler” yapıldı.

Yapılan denetimlere 23 ekip 44 personel katılırken gerçekleştirilen denetimler sonucunda; 286 araç ve sürücüsü kontrol edilirken, kusurlu görülen 18 araç ve sürücüsüne 2918 sayılı KTK’nın; 26 (Taşıma Kanunu ihlalinden) maddesinden 10 Adet, 65/1-a (Taşıma sınırı üstünde yolcu almak) maddesinden 1 adet, Ek2/3-a (Korsan taşımacılık) maddesinden 2 adet, 39/3 (Geçerlilik süresi dolan sürücü belgesi ile araç kullanmak) maddesinden 1 adet, diğer kanun maddelerinden 4 adet olmak üzere araç ve sürücüsüne; toplam 144 bin 868 TL idari para cezası uygulandı. 3 araç ise trafikten men edildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Korsan Taşımacılık ve İşçi Servislerine Yönelik denetimlerimiz aralıksız devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)





















Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2024, 09:25

hakan demir

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER