KIRKAĞAÇ’TAN TÜM TÜRKİYE’YE SATTIĞI ARAÇLARLA SOSYAL MEDYADA FENOMEN OLDU

Fikret Kocaman özellikle Tofaş marka araçları sosyal medya aracılığıyla çektiği videolarla satarak bir anda tüm Türkiye’de ilgi odağı oldu.

KIRKAĞAÇ’TAN TÜM TÜRKİYE’YE SATTIĞI ARAÇLARLA SOSYAL MEDYADA FENOMEN OLDU

Kırkağaç’ta Kocaman Otomotiv olarak galericilik yapan Fikret Kocaman özellikle Tofaş marka araçları sosyal medya aracılığıyla çektiği videolarla satarak bir anda tüm Türkiye’de ilgi odağı oldu.

90 bin TL ile 150 bin TL aralığındaki fiyatlar tüm Türkiye’ye araç satan Fikret Kocaman kısa sürede Instagram da 100 bin takipçiyi geçerek sosyal medyada fenomen oldu.

81 ilden her gün onlarca müşterisi geldiğini söyleyen 25 yaşındaki Kocaman, “Hem ilçemi tanıtıyorum hem de sosyal medya aracılığıyla araçlarımı ülke genelinde satıyorum” dedi.

Kirkagac. Net’e özel bir açıklama yapan genç girişimci Fikret Kocaman “Özellikle bu yıl sosyal medyanın da etkisiyle ve Instagram paylaşımlarımızın çok büyük ilgi görmesiyle yüzlerce aracımızı ülke genelinde satma imkânı elde ettik.
Her gün onlarca müşterimiz farklı şehirlerden getirterek Kırkağaçımız da ağırlıyoruz. Hem ilçemizi tanıtıyoruz hem de ticaret yapma imkânı yakalıyoruz.

Kısa zamanda özellikle Instagram da “fikretkocaman” adresimize olan yoğun katılım bir anda 100 bin takipçiyi geçmemizi sağladı.
Videolarımız büyük ilgi gördü. Her videomuz yüzbinlerce izlenme elde ediyor.

Bu da araçlarımızı daha farklı kitlelere tanıtmamızı sağlıyor. Ve her gün onlarca aracımızı birçok şehrimize gönderiyoruz. Gösterilen ilgi nedeniyle tüm takipçilerimizi gönülden teşekkür ederim” dedi.

ÖZEL HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)



































Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2024, 08:25

hakan demir

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER