AFYONLULAR KATMER ŞENLİĞİNDE BULUŞTU

Manisa’da ikamet eden yüzlerce Afyonkarahisarlı şenliğe koştu.

AFYONLULAR KATMER ŞENLİĞİNDE BULUŞTU

Manisa’da her yıl düzenlenen Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesine bağlı Dişli Kasabasının Geleneksel Katmer Şenliği yine büyük ilgi gördü.
Manisa’da ikamet eden yüzlerce Afyonkarahisarlı şenliğe koştu.
Şehzadeler-Karaağaçlı Mahallesinde Piknik Alanında Dişliler DİYAD03 Derneği tarafından düzenlenen Katmer Şenliğine 


Afyonkarahisar Bolvadin ilçesi Dişli Belediye Başkanı Ahmet Mert, Manisa Afyonkarahisarlar Dernek Başkanı Dr. Ragıp Güneş, Dernek Basın Sözcüsü ve Kirkagac.Net Manisa Temsilcisi Burhan Ertek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Dişli DİYAD03 Derneği Başkanı Sait Kara ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Birbirinden güzel oyunların düzenlendiği Katmer Şenliğinde çocuklara özel çeşitli çekilişle hediyeler dağıtıldı.
Kirkagac. Net kameralarına konuşan  
Manisa DİYAD03 Dernek Başkanı Sait Kara “Afyonkarahisar / Bolvadin İlçesi Dişli kasabalıları olarak Geleneksel Katmer Şenliğimize Covid pandemisinin de araya girmiş olmasıyla bir müddet ara vermiştik.

Bu sene kaldığımız yerden devam ederek geleneksel olarak düzenlediğimiz Katmer Şenliğimize başladık ve Kasaba Halkımızın geniş katılımıyla gerçekleşen etkinliğimizi neşe ve huzur içinde yapmış bulunmaktayız. 
Başta misafir olarak katılan Dişli Belediye Başkanımız Ahmet Mert'e Belediye Çavuşumuz Abdil Mert'e, Belediye çalışanımız İlyas Sapmaz'a sponsor olan Badems Çerez Bakliyat Raşit Kozan’a, Afyonkarahisarlılar Dernek Başkanımız Dr. Ragıp Güneş Başkanımıza, Derneğimiz Basın Sözcüsü Burhan Ertek Bey'e Yunusemre Belediye Meclis Üyelerine Şehzadeler Belediyesine etkinliğimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

 

İşte Kirkagac. Net farkıyla haberin video görüntüleri.

HABER-VİDEO DÜZENLEME: HAKAN DEMİR(İHA) 
KAMERA: FOTOĞRAF: BURHAN ERTEK(Kirkagac. Net)
























































Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2024, 09:20

hakan demir

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER