ZİNCİR MARKETLER DENETLENİYOR 

Zabıta, ilçe genelindeki tüm zincir marketlerde son kullanma tarihi geçmiş ürünler ve raf-kasa uyuşmazlığına yönelik kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.

ZİNCİR MARKETLER DENETLENİYOR 

Kırkağaç Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki tüm zincir marketlerde son kullanma tarihi geçmiş ürünler ve raf-kasa uyuşmazlığına yönelik kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.

Denetimler sonucunda 11 zincir markette son kullanma tarihi geçmiş ürün ve raf-kasa fiyatları arasında uyumsuzluk tespit edilerek, bu işletmelere idari para cezası uygulandı.
Kırkağaç Belediyesi, tüketici haklarının korunması amacıyla denetimlerini sıkı bir şekilde sürdüreceğini belirtirken, tüm market yetkilileri de bu konuda uyarıldı.

Belediye yetkilileri, vatandaşların yaşadıkları benzer sorunları hızlı bir şekilde iletmeleri için Kırkağaç Belediyesi'nin WhatsApp ihbar hattı ve 588 1022 numaralı telefon üzerinden kendilerine ulaşabileceklerini hatırlattı.

Tüketici haklarını koruma adına atılan bu adım, vatandaşların daha güvenli ve adil bir alışveriş deneyimi yaşamalarını hedefliyor.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)





















hakan demir

YORUM EKLE
YORUMLAR
Akıncı
Akıncı - 3 hafta Önce

Bu denetimlerden sonra çok korkmustur artık marketler.

SIRADAKİ HABER