Bugün öğle saatlerinde Balıkesir’in Savaştepe ile Manisa’nın Soma ilçeleri arasında meydana gelen zincirleme trafik kazası yürekleri dağladı.
Dört aracın karıştığı kazada 11 kişi yaralanırken, iki vatandaş hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan E.S.’nin de yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Olay yerine hızlıca intikal eden Balıkesir Savaştepe İtfaiye Grup Amirliği ve Manisa Büyükşehir Soma İtfaiye Grubu, kazaya profesyonel bir müdahalede bulundu. Araç içinde sıkışıp kurtarılmayı bekleyen yaralılar, ekiplerin titiz çalışması sonucunda kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.
Kazada yaralananlar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla en yakın hastanelere sevk edildi. Yaralılardan birinin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, diğer yaralıların tedavilerine devam ediliyor.
HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)