SEVGEN “KONGREDE ADAY OLMAYACAĞIM”

Sevgen, Kirkagac. Net’e çok önemli açıklamalarda bulunurken, Aralık ayında yapılması beklenen kongrede aday olmayacağını söyleyerek AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nu isim vermeden eleştirdi.

SEVGEN “KONGREDE ADAY OLMAYACAĞIM”

AK Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Mustafa Sevgen, Kirkagac. Net’e çok önemli açıklamalarda bulunurken, Aralık ayında yapılması beklenen kongrede aday olmayacağını söyleyerek AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nu isim vermeden eleştirdi.

Kirkagac. Net’e özel bir açıklama yapan Sevgen “Kırkağaç’a seçildiği günden beri uğramayan, Kırkağaç’a hiçbir faydası dokunmayan, fakat alınan her kararda ilçemizin kaderiyle oynamaya devam etmek isteyen, Kırkağaç’ı Akhisar’ın bir mahallesi olarak görenler ile yaşamış olduğum anlaşmazlıklardan dolayı Aralık ayında yapılması beklenen kongrede aday olmayacağım.

Bugün il danışma meclis toplantısına katılarak Kırkağaç hakkında karar verenlerin bazı konularda hata yaptığını söylediğimiz için her zaman ve her yerde ilçemizin işini Kırkağaçlılar bilir dediğimiz için Kırkağaç’ın hakkını aradığımız için Kırkağaç’ı bu hale getiren bazı kişiler rahatsız oldular. 
Biz daima haklının yanında olup, haksızın karşısında olmaya devam edeceğiz. Şu an için işlerimizin yoğunluğundan dolayı partimizdeki İlçe Başkanlığı görevimden affımı istiyor, yapılacak olan kongrede aday olmadığımı kamuoyuna açıklamak istiyorum.

Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız. 
Kula kulluk yapmak için, dolgu malzemesi olmak için koltuk işgal etmeyiz. Biz kimseden para almıyoruz, kimseden emirde almayız. Ben varsa sizlere hakkımı helal ediyorum, sizlerin de hakkınızı helal etmenizi temenni ediyorum. Umarım bizden sonra görev alacak arkadaşlar başarılı olurlar. Her şey gönlünüzce olsun, Allah’a emanet olsun” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA) 





















Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2024, 16:33

hakan demir

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER