KÜÇÜK SPORCULAR HEM AŞURE YEDİLER, HEM FORMALARINA KAVUŞTULAR

Dönmez ve beraberindekiler Acaridman Yurdu Spor Kulübünün alt yaş kategorilerindeki genç sporcularına forma ve aşure dağıttılar.

KÜÇÜK SPORCULAR HEM AŞURE YEDİLER, HEM FORMALARINA KAVUŞTULAR

Kırkağaç Belediye Başkanı Üstün Dönmez, Belediye Başkan Yardımcısı Necdi Özkan ile birlikte ilçenin köklü spor kulüplerinden Acaridman Yurdu Spor Kulübünün alt yaş kategorilerindeki genç sporcularına forma ve aşure dağıttılar.

Düzenlenen forma dağıtım töreninde geleneksel aşure hayrı da etkinlik kapsamında gerçekleştirildi. Etkinlik, genç sporcuların ve ailelerinin büyük ilgisini çekti.
Dönmez, çocukların spor yapmaları ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri için belediye olarak her zaman destek vereceklerini belirtti.

Krkagac. Net’e konuşan Belediye Başkanı Üstün Dönmez, “Gençlerimizin sporla iç içe büyümesi bizler için büyük önem taşıyor. Acaridman Yurdu Spor Kulübü'nün minik sporcularına bu formaları hediye etmekten ve aşure hayrını paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Belediyemizin desteğiyle sporun her yaştan birey için ulaşılabilir olmasını sağlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Kırkağaç’ta gerçekleştirilen bu samimi etkinlik, hem sporun hem de toplumsal dayanışmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Çocukların neşesi ve ailelerin memnuniyeti, etkinliğin başarılı bir şekilde tamamlandığını gösterdi.

HABER: HAKAN DEMİR(İHA)


































hakan demir

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kırkağaçlı
Kırkağaçlı - 1 ay Önce

Bunlar spor yapan çocuklar. Sporcunun çevik olanını sevecekseniz şeker yedirmeyeceksiniz. Hayır yaptığınızı düşünüp bu çocukları kötü beslemeyin. Doğru değil. Hayır yapacaksanız, besleyici öğeler taşıyan besinler vermelisiniz. Kötü niyetli elbette yapılmıyor ancak bunlar düşünülmeli...

SIRADAKİ HABER