KIRKAĞAÇ DEVLET HASTANESİNE YENİ ATAMALAR

Devlet Hastanesine 1 Kulak Burun Boğaz, 1 Nolu Acil Sağlık Ocağına 1 Ebe ve 1 ASHİ’ye Acil Yardım Teknisyeni atandı.

KIRKAĞAÇ DEVLET HASTANESİNE YENİ ATAMALAR

Kırkağaç Devlet Hastanesine 1 Kulak Burun Boğaz, 1 Nolu Acil Sağlık Ocağına 1 Ebe ve 1 ASHİ’ye Acil Yardım Teknisyeni atandı.

Konuyla ilgili Kirkagac. Net’e bir açıklama yapan AK Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Mustafa Sevcan “Aziz vatandaşlarım,
Göreve geldiğimizden bu yana ilk önceliğimiz sağlık hizmetlerinin geliştirilmesinden yana oldu. Ekibimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz girişimlerle birçok branşta hastanemizin hizmet vermesini sağladık.

Bugün yepyeni bir müjde ile karşınızdayız. Uzun zamandır vatandaşlarımızın doğrudan hizmet alamadığı Kulak Burun Boğaz branşında bugün itibariyle çekilen kurada operatör doktor ataması gerçekleştirilmiştir. 
Ayrıca hastanemize 1 ebe ve 1 nolu ASHİ'ye 1 adet ilk ve acil yardım teknisyeni atamaları da yapılmıştır.

Atama süreçlerinde bize destek olan İl Sağlık Müdürümüz Dr.Erol Karaca'ya, İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. Yasemin Güloğlu'na, Hastane Başhekimimiz Op.Dr. Mehmet Fatih Yazıcı'ya, Hastane Mali ve İdari İşler Müdürümüz Mustafa Adıyaman 'a teşekkürlerimizi sunarken atamayı sağlayan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, Sağlık Bakanımız Prof.Dr. Kemal Memişoğlu'na, Manisa Milletvekillerimize ve Bürokratlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. 
Kırkağaç sağlıkta da en iyisine layık olmaya devam edecek yaparsa ak kadrolar yapar” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)





















Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2024, 10:28

hakan demir

YORUM EKLE
YORUMLAR
Şerif Ali Şensazlı
Şerif Ali Şensazlı - 2 ay Önce

Bir tane doktor atamışlar şu övünmeye bakın. Bunca yıl niye atamadınız diye soran yok. Madem ak kadrolar her şeyi yapar, o ak kadrolar pahalılığı, işsizliği, ev kira artışlarını da engellesin. Benim ev kiram geçen yıl 1.750 liraydı, bu yıl 12.000 lirayı, yani % 800 (SEKİZ YÜZ) artışı kabul etmedi ev sahibim. Emekli maaşıma % 19 (ON DOKUZ) zam, kiraya % 800 zam. Kimse bana hikaye okumasın, masal anlatmasın. O her şeyi yapan ak kadrolar en düşük emekli maaşını 30.000 lira yapsın madem. Ak partiden önce iki emekli ev alabiliyordu. Maaşın biriyle krediyi ödüyor, diğer maaşla geçiniyordu. Şimdi iki emekli evin kirasını ödeyemiyor. Bir doktor atamışlar, marifet yapmış gibi pişkin pişkin sırıtmaya utanmıyorsunuz..

Vatandaş
Vatandaş - 2 ay Önce

Açıklamayı çok talihsiz buldum açıkçası, devlet kurumu ile bir siyasi partiyi ilişkilendirmek ne kadar doğru?

SIRADAKİ HABER