BAKAN YARDIMCISI YILMAZ KIRKAĞAÇ’TA

Yılmaz Kırkağaç’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

BAKAN YARDIMCISI YILMAZ KIRKAĞAÇ’TA

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nafiz Yılmaz Kırkağaç’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kırkağaç Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Bakan Yardımcısı Yılmaz’ı Kırkağaç Kaymakamı Zafer Oktay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Yalçınkaya KİMMDER Başkanı İdris Tavşancı ile öğretmenler karşıladı.

Kırkağaç Anadolu İmam Hatip Lisesinde incelemelerde bulunan ve burada bir toplantı yapan Yılmaz’a Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli eşlik etti.

Kırkağaç Kaymakamı Zafer Oktay yaptığı açıklamada “Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Nafiz Yılmaz ilçemize ziyarette bulunarak, eğitim değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi” ifadelerine yer verdi.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)








 





















hakan demir

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kırkağaçlı
Kırkağaçlı - 2 hafta Önce

Helal olsun adamlar bayram seyran demeden çalışıyor, oradan oraya koşturuyor, millet denizde orda burda tatilin tadını çıkarırken takım elbiseyi giyip kilometrelerce uzakta ki bi yatırımı bizzat denetlemeye gitmek her yiğidin harcı değildir ama kıymetleri bilinmez bu millete bazı şeyler müstahak

Şerif Ali Şensazlı
Şerif Ali Şensazlı - 3 hafta Önce

Vah ki ne vah.

Yusuf ozkurnaz
Yusuf ozkurnaz - 3 hafta Önce

Eder geldide ne oldu sonuç nedir yere iccc gez dolaş devletten yolluk al isinuz gücünüz israfllik hani tasarruf tedbirleri nerede ????????????????????????

SIRADAKİ HABER