45MESİR TURİZM GEZMEYE GEZDİRMEYE DEVAM EDİYOR

En güvenilir turizm şirketi 45Mesir Turizm gezmeye gezdirmeye devam ediyor.

45MESİR TURİZM GEZMEYE GEZDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Ege Bölgesi’nin en uygun fiyatlarla hizmet veren en güvenilir turizm şirketi 45Mesir Turizm gezmeye gezdirmeye devam ediyor.

Temmuz ayında 33 kişilik grupla Umre’ye giden 45Mesir Turizm şimdi de 10 Ekim günü çıkışlı Umre programı için kayıt almaya başladı.

Ayrıca Dubai, GAP Turu, Karadeniz, Batı Karadeniz, Kapadokya, Amasya, Ankara, Bursa, Çanakkale, Konya ve Eskişehir turları ile de tüm Kırkağaçlıları muhteşem programlarla Türkiye’yi gezdiriyor.

Özellikle Eğitim-Öğretim sezonlarında Kırkağaç, Soma ve Akhisar’da bulunan hemen hemen tüm okulların tercih ettiği 45Mesir Turizm aracılığıyla düzenlenen gezilerle ülkenin birçok şehrini ve tarihi yerleri görme fırsatı yakalıyor.

Çanakkale, Eskişehir, İzmir, Ankara, Nevşehir ve Bursa başta olmak üzere tüm Türkiye’ye düzenlenen turlar ile öğrencilerini, sınav ve ders stresinden bir an olsun uzaklaştırıyorlar.

Kirkagac.Net’e bir açıklama yapan Kırkağaç ve Akhisar 45Mesir Turizm sahibi Metin Özkan “Tüm vatandaşlarımızı gezilerimize katılmaya bekliyoruz.
Kontenjanlarımız dolmak üzere. Vatandaşlarımızın kayıt için acele etmelerini rica ediyorum.

Gezilerimize katılmak isteyenleri Kırkağaç ve Akhisar’da ki ofislerimize bekliyoruz. Bilgi almak isteyen değerli dostlarımız 0507 664 7967 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirler” diye konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)






















Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2024, 08:20

hakan demir

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ayşe
Ayşe - 3 hafta Önce

Geziye ailem ile birlikte katıldım
Çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim
Tam profesyonel bir ekip

Gezenti biri
Gezenti biri - 3 hafta Önce

Ailemle gezilere katılmıştık,çok ilgili güvenilir bir tur herkese tavsiye ederim.

Öğretim
Öğretim - 3 hafta Önce

Gezilerde okullara ve öğrencilere vermiş oldukları destekten dolayı Akhisar ve Kırkağaç ta faaliyet gösteren 45 Mesir Turizm e çok teşekkür ederiz

Gezdirici
Gezdirici - 3 hafta Önce

Harika turlar ,kusursuz,güler yüzlü hizmet

SIRADAKİ HABER