MERVE ve BURAK’IN EN MUTLU GÜNÜ

Burak ve Merve düzenlenen görkemli törenle hayatlarını birleştirdiler.

MERVE ve BURAK’IN EN MUTLU GÜNÜ

Kırkağaç eski İlçe Emniyet Müdürü ve Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Mesut Doğan ve eşi Sema Doğan’ın oğlu Burak ile Sümeyra-Bülent Şahin çiftinin kızları Merve düzenlenen görkemli törenle hayatlarını birleştirdiler.

Yunusemre Şelale Plaza Düğün Salonunda yapılan törene yüzlerce davetlinin yanı sıra çok sayıda Kırkağaçlı’da eşlik etti.
İyi ve kötü günde bir ömür boyu aynı yastığa baş koymaya evet diyen genç çiftlerin nikahını Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban kıyarken, davetlilerde bu unutulmaz ana tanıklık ettiler.

Müzik eşliğinde geç saatlere kadar eğlenen davetliler, takı merasiminin ardından Merve ve Burak Doğan çiftine mutluluklar dilediler.
Kirkagac.NET’e konuşan Merve ve Burak Doğan “Çok mutluyuz. Herkese çok teşekkür ederiz.
Bizleri bu güzel günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımızdan Allah razı olsun” dediler.

Kırkağaç eski İlçe Emniyet Müdürü ve Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Mesut Doğan ve eşi Sema Doğan ise gelen tüm davetlilere teşekkür ettiler.

Genç çiftlerin nikahını kıyan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban “Belediye Başkan Yardımcımız ve değerli dostum Mehmet Mesut Doğan'ın oğlu Burak ile hayatını birleştirdiği Merve'nin düğününe katılarak mutluluklarına ortak olduk. Genç çiftimize ve ailelerine ömür boyu mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

Bizde Kirkagac.Net ailesi olarak genç çiftlere mutluluklar diliyoruz.

HABER: HAKAN DEMİR(İHA)



























hakan demir

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER