KIRKAĞAÇ HABER

VOLEYBOLDA ŞAMPİYON RIZA NEBAHAT DOLMAN

SPOR

Ortaokullar arası voleybol turnuvasında şampiyon Rıza Nebahat Dolman Ortaokulu oldu.

İlçemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenen ortaokullar arası voleybol turnuvasında şampiyon Rıza Nebahat Dolman Ortaokulu oldu.

Turnuva boyunca beden eğitimi öğretmenleri Cenk Varış önderliğinde muhteşem bir oyun ortaya koyan Rıza Nebahat Dolman Ortaokulu Voleybol takımı, sırasıyla Yağmurlu Recai Berber Ortaokulunu 2-0, Bakır Atatürk Hilmi Bakırlı Ortaokulunu 2-1, Karakurt 75. Yıl Ortaokulunu 2-0 yenerek finale kaldı.

Finalde Atatürk Ortaokulu ile karşılaşan Rıza Nebahat Dolman Ortaokulu maçı 2-1 kazanarak şampiyon olurken, turnuvada 3.lüğü Karakurt 75. Yıl Ortaokulunu 2-0 yenen Bakır Atatürk Hilmi Bakırlı Ortaokulu oldu.

Şampiyon olan Rıza Nebahat Dolman Ortaokulu Voleybol takımı öğrencilerinin sevinçleri görülmeye değerdi.

Karşılaşma sonrası bu büyük sevince ortak olan Okul Müdürü Mücahit Küçük, beden eğitimi öğretmeni Cenk Varış ve öğrencilerini tebrik etti.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)

 





















Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.