CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz dün Kırkağaç’a bir ziyaret düzenledi. İlk olarak parti binasına gelen CHP Milletvekili Sakine Öz’ü burada, CHP İlçe Başkanı Özcan Kaçar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Burada partililerle görüşen Sakine Öz daha sonra Kırkağaç Atatürkçü Düşünce Derneğini ziyaret etti.
ADD 2.Başkanı Nevzat Sezgin’le bir görüşme yapan Öz, Perşembe pazarına giderek, esnafın sorunlarını dinledi. Sempatik ve sıcak tavırlarıyla Kırkağaçlıların sevdiği bir isim olan CHP Manisa Milletvekili Sakine öz, esnafların yanı sıra vatandaşlarında sorunlarını dinledi. Sakine Öz daha sonra komşu ilçe Soma’ya geçerek burada da partililerle buluştu.
HABER: HAKAN DEMİR(HABERTÜRK)
TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN
************
TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN
TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN
melike 13 Yıl Önce
sakine öz süper bir insanya onu çok seviyorum
tarek 13 Yıl Önce
"sakine öz süper bir insanya onu çok seviyorum" bu sözünün altına imzamı atıyorum
ferdinaryus 13 Yıl Önce
üç milletvekilide kaliteli üçüde insan..oyum chpye
makari 13 Yıl Önce
allah razı olsun gelip hal hatır soruyorlar..bunlarda bi şahin mengü vardı..ruh gibi bi adamdı.sakine hanımın güler yüzü onun kötü suratını unutturdu bize
ramzn 13 Yıl Önce
sakine bir de git tütüne... (köyleri unutma)