KIRKAĞAÇ HABER

KOÇAK “KARA’NIN DOĞRU OLMAYAN AÇIKLAMALARINI ÜZÜLEREK OKUDUM”

SİYASET

Koçak, eski ilçe başkanı Kara’nın bugün yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

Yeniden Refah Partisi Kırkağaç İlçe Başkanı Ahmet Koçak, eski ilçe başkanı Kara’nın bugün yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

Kirkagac. Net’e özel bir açıklama yapan Koçak, Hüseyin Kara’nın açıklamalarının doğru olmadığını söyleyerek, 60 kişi istifa ettiyse isimlerini tek tek açıklaması istedi. Koçak ayrıca partiye 70 yeni üye kazandırdıklarını sözlerin eekledi.

Koçak “Kırkağaç İlçemizdeki hemşerilerimize selam ederek sözlerime başlıyorum. 

Bugün kurucu ilçe başkanımız Hüseyin Kara’nın doğru olmayan açıklamalarla yapılan istifa haberini üzülerek okudum. Asıl üzüldüğüm nokta ise Hüseyin Kara’nın bu açıklamaları neden yaptığı?

Geçtiğimiz süreçlerde İl Başkanlığımıza bağlı Yöneticiler Kırkağaç ilçemize defalarca gelmiş ve İlçe Başkanlığı düzeyinde saha çalışması yapmışlardır. Bizzat bende şahsım olarak birçok kez kendisiyle görüşerek istişare etmek istediğimi söyledim. Hatta beni partiye üye yapanda odur. Çünkü defalarca kez yanına gittim, önünden geçtim. Saygısızlık yapmadım.

Bunun sebebi de o zaman ki mevcut İlçe Başkanı Hüseyin Kara’nın kendi WhatsApp gruplarına ve İl Yöneticilerimize ben bu işi yapamıyorum bırakacağım yerime adam bulun demesinden kaynaklıydı. Bu ses kayıtları hala bizde mevcut. Asıl üzüldüğüm konu ise Millî Görüş çizgisinde bulunan partimizden Belediye Başkan Adaylığı bile yapmış bir insanın yaptığı yanlış açıklamalar.

Açıklamada kullanılan görseller 5-6 sene öncesine ait.
İl Yöneticilerimiz vefasızlık yapmadı ve Hüseyin Kara’yı İl Yönetimine dahil etmek istedi.
Kırkağaç İlçemizden 60 kişilik bir istifa olmadı.
Kadın Kollarımız zaten yoktu.
Gençlik Kollarımız zaten uzun bir süredir yoktu.

Hatta Kırkağaç İlçemizde 1 haftada tam 70 tane üyenin resmi girişini gerçekleştirdik. İstifa değil yeni kayıt yapıldı ve bu sayı ciddi bir sayı. İlçe olarak Manisa’da %295 hedef başarısı ile çok önemli bir olaya imza attık.

Son olarak sözlerimi toparlarken şunu söylemek isterim. Ehliyet ve liyakat görev başında iken davaya sadakat ise görevden sonra ortaya çıkan bir durumdur.
Gerçi Hüseyin Kara bana daha önce “Ben Millî Görüşçü Değilim” demişti. Şimdi buna bir kez daha inandım. Zaten Millî Görüşün ne olduğunu bilseydi bu şekilde davranmazdı. Madem partimizden 60 kişi istifa etmiş. Bunların isimlerini tek tek açıklamasını istiyorum.

Yine de bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederim.
Yeniden Refah Partisi Kırkağaç İlçe Başkanlığı olarak kapımız herkese sonuna kadar açıktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)






















Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.