KIRKAĞAÇ HABER
2024-09-15 08:55:00

SANMA Kİ YAŞIYORUZ

ERSİN FINDIK

15 Eylül 2024, 08:55

Ülkemizde yaşadığımız şu zaman ikliminde her meseledeki karşılaştığımız sorunlar yumağına dönen bin bir türlü durumları nasıl ele almak gerekir diye kendi kendime sorduğumda, hakikaten   politikalarını her yönüyle beğenmediğimiz iktidar yöneticilerinin karşısına çıkıp konuşabilme şu an insanlarımızın var olan ruh halinin de nasıl olduğunu anlatabilecek.

Şansımız olsa ne diyebileceğimizi düşündüğüm de imdadıma eski bir arabesk şarkı yetişti.
Ferdi Tayfur’un  yıllar önce seslendirdiği “Sanma ki yaşıyorum” isimli şarkısının sözleri halden anlayana ibretlik sözler barındıran naçizane cümleleri ile ülke insanımızın var olan ruh halini özetler niteliktedir.

Bunca yıldır milletimizin birlikte yaşama ideali ve hoşgörü iklimine karşı devam eden yıpratıcı politikalarını bir an olsun azaltmayan bu zihniyetle seçim döneminde ve sonrasında da azim ve kararlılıkla mücadele edebilmekten yoksun.

Muhalefet kesimlerinin tümü bu tablonun mimarları arasında yer almaktadır.
Ferdi Tayfur şarkısında sevdiğine böyle seslenmektedir.

"Sanma ki yaşıyorum
Sanma ki ben çok mutluyum
Tek tesellim hayallerim
Kendi kendimi arıyorum"

Emin olun abartısız bir şekilde yazıyorum.
Her gün  yaşam mücadelesinin için de bitmek bilmeyen sıkıntılarla yüz yüze kalmış insanlarımız kamuoyuna medyadan yansıyan  onlarca olumsuz haberler eşliğinde maalesef geleceğe dair umutsuzluk ve karamsarlık girdabında savrulmaya  devam etmektedir.

Ve bu  kaos kargaşa içinde bizi boğulmaktan kurtaracak sağ salim kıyıya ulaştırabilecek  hepimizin işte bu diyebileceğimiz fikir birliğine varabildiğimiz bir kaptan da ufuk da gözükmemektedir.

O nedenle üzülerek de olsa çile sıkıntı ve üzgünlük verici olduğunu kimselere anlatamadığımız dertlerimizin sebeplerine, halden dilden anlamak istemeyen malum yöneticilerimize şarkımızı mırıldanmaya  devam ediyoruz.

SANMA ki yaşıyoruz…

ERSİN FINDIK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.