KIRKAĞAÇ HABER

SEVİLEN DOKTOR 18 AY İÇİN GELDİ 28 YIL KALDI(ÖZEL HABER)

GÜNCEL

Müezzinoğlu, 18 ay kalmak için geldiği Kırkağaç’ta tam 28 yıldır başarıyla görev yapıyor.

1996 yılında Kırkağaç Devlet Hastanesine atanan Uzman Doktor Orhan Emin Müezzinoğlu, 18 ay kalmak için geldiği Kırkağaç’ta tam 28 yıldır başarıyla görev yapıyor.

1961 yılında İzmir’in Bornova ilçesine doğan ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitim gören Müezzinoğlu, sırasıyla Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Dirgine Sağlık Ocağı, Akhisar-Akselendi Sağlık Ocağı ve Turgutlu-Urganlı Sağlık Ocağında görev yaptıktan sonra İzmir Atatürk Eğitim Hastanesi Dahiliye Bölümünde 5 yıl çalışarak ihtisasını tamamladı.

Daha sonra Kırkağaç Devlet Hastanesine atanan Uzman Doktor Orhan Emin Müezzinoğlu, özellikle doğup büyüdüğü İzmir’e yakın olması sebebiyle Kırkağaç’ta göreve başladı.

1996 yılının Ekim ayında Kırkağaç Devlet Hastanesinde göreve başlayan Uzman Doktor Orhan Emin Müezzinoğlu, 18 ay kalıp memleketi İzmir’e dönmeyi planlıyordu.

Fakat Kırkağaç’ı ve Kırkağaçlıları kısa sürede çok seven Müezzinoğlu, 18 ay kalmak için geldiği Kırkağaç’ta tam 28 yıldır görev yapıyor. Müezzinoğlu 28 yıldır görev yaptığı Kırkağaç Devlet Hastanesinde en uzun süre çalışan hekim olmanın da gururunu yaşıyor.

28 yılda binlerce hastayı tedavi eden Müezzinoğlu, Kırkağaç Devlet Hastanesinde 2 kez vekaleten başhekimlik görevinde de bulundu.

Çok sevdiği Kırkağaç’ta Kırkağaçlı Ayşe Atak ile evlenen ve 2 çocuk babası olan Uzman Doktor Orhan Emin Müezzinoğlu, Kirkagac. Net’e samimi açıklamalarda bulundu.

Müezzinoğlu “18 ay kalmak için geldiğim Kırkağaç’ta bu kadar uzun süre görev yapacağımı hiç düşünmemiştim.
Kırkağaçlıların bana gösterdikleri ilgi ve sevgi burada kalmamda çok önemli rol oynadı.
Burada acısıyla tatlısıyla tam 28 yıl görev yaptım ve yapmaya da devam edeceğim.

Kırkağaç’ımızı o kadar çok benimsedim ki buradan bir türlü gidemedim.
İyi kötü dile kolay tam 28 yıl geçti. Ben tüm Kırkağaçlılara sevgilerimi, saygılarımı gönderiyorum.
Elimden geldiğince onlara hizmet etmeye devam edeceğim” diye konuştu.

ÖZEL HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)



























Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.