İLKNUR ve KÜRŞAT'IN EN MUTLU GÜNÜ
Kırkağaç'ın Karakurt Mahallesi Muhtarı İdris Kat ve eşi Hafine Kat'ın oğulları Kürşat ile Gülsüm-Şeref Şahin'in kızları İlknur, düzenlenen görkemli düğün töreni ile dünyaevine girdi.
Karakurt Spor Tesisinde yapılan yapılan düğün törenine çok sayıda davetli katılırken, genç çiftlerin mutlulukları görülmeye değerdi.
Yapılan nikah töreninde İlknur ve Kürşat, iyi ve kötü günde bir ömür geçirip, aynı yastığa baş koymaya evet dediler.
Düğün töreni coşku dolu anlara sahne olurken, davetliler müzik eşliğinde oynayarak bu güzel güne renk kattılar.
İlknur ve Kürşat Kat çifti, Kirkagac.NET’e yaptığı açıklamada “Bizleri bu güzel günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah inşallah bizi ve ailelerimizi bir ömür boyu mutlu eder. En kötü günümüz böyle olsun” diye konuştular.
Bizde Kirkagac.NET ailesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
HABER: HAKAN DEMİR(İHA)
FOTOĞRAF: SELAHATTİN DURAN
Oduncu 5 Yıl Önce
Gencler erdi muradina biz cikalim hastaneye ... yahu azizim covid 19 denen illet cok tehlikeli ben ulkemizin guncel verilerinin gercegi yansitmadigi kanatindeyim biraz daha kurallara riayet edilse keske insanimiz maske kullansa sosyal mesafe kurallarina uysa...insAllah 14 gun sonra ayni bu haber sitesinde dugune katilan vatandaslar korona oldu diye haber yapilmaz tek temennim bu... bu kucuk sirin ilcede sadece maske takmayan kurallara uymayan gencler degil kronik rahatsizligi olan degerli yaslilarimizda var lutfen maske takin lutfen
Gamze Yıldız 5 Yıl Önce
Yine çoğunda maske yok resmen dalga geçiyorlar devletimiz o kadar uyarmasina rağmen Allah akıl fikir versin